Scroll down

Mountain residences acquires Hotel Princess Bergfrieden in Seefeld

Mountain Residences neemt belang in Hotel Princess Bergfrieden te Seefeld

Mountain Residences uit Groesbeek heeft per 1 december jl. een belang verworven in Hotel Princess Bergfrieden GmbH in Seefeld-Tirol (Oostenrijk).  De aandelen waren tot voor kort volledig in handen van de Ouborg Group BV uit Breda. Foto: Mark Smits (L), Aad Ouborg (M) en Marc de Vocht (R).

Doel van de participatie is om de krachten te bundelen. Mountain Residences heeft een duidelijke focus op de Alpenlanden en heeft de afgelopen jaren een aantal succesvolle toeristische projecten in  Oostenrijk gerealiseerd. Het concept van het populaire Hotel Princess in Seefeld past in de strategie van het bedrijf om te investeren in hoogwaardige en vernieuwende investeringsconcepten op A-1 locaties in de Alpen. Het hotel staat bekend om haar unieke huiselijke sfeer, gastvrijheid en service en is door hotelbeoordelingssites zoals ‘Zoover’ en ‘Tripadvisor’ al een aantal keren tot beste hotel van Seefeld uitgeroepen.

Ouborg Group BV blijft als aandeelhouder en investeerder bij het hotelconcept betrokken. Doel van de samenwerking is onder meer om de uitbreidingsplannen van het hotel Princess met luxueuze hotelsuites te gaan realiseren. Ook de hotelexploitatie valt vanaf 1 december onder de verantwoording van Mountain-Residences. De succesvolle hotelformule wordt verder ongewijzigd voortgezet. De leiding blijft in handen van Jens Demetz. Bij het hotel werken thans 5 medewerkers.

Seefeld is zeer centraal gelegen op een zonnig hoogplateau ten noordwesten van Innsbruck en heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een aantrekkelijke en veelzijdige vakantiebestemming in  zowel de zomer als winter. Het is een echt Tiroler dorp met een prachtig autovrij centrum. Seefeld beschikt over uitstekende hotels, restaurants en een aantrekkelijk winkelaanbod. In de winter verandert de omgeving in een waar langlaufparadijs en kan er geskied worden in het skigebied Rosshütte en Geschwandkopf in Seefeld. Winterwandelen en het luxueuze Olympia Wellnesscentrum maken het aanbod compleet. In de zomer loopt u vanuit het hotel direct de golfbaan op. Daarnaast kunt u naar hartenlust bergwandelen, fietsen,mountainbiken, relaxen aan de Wildsee, of  shoppen in het vlakbij gelegen Innsbruck of Garmisch-Partenkirchen.

Voor meer info:

www.princessbergfrieden.com / www.mountain-residences.com

Gepubliceerd op 18 december 2012

Newsletter

Receive exclusive offers and updates about our projects in our newsletter (6x per year).